Başkan Aydın, at üstünde halkı selamladı

Nisan 28, 2024 habertiye 0

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 19’uncusu düzenlenen Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri, Türkiye’nin dört bir yanından gelen rahvan atları ve binicilerin kıyasıya mücadele ettiği Rahvan At Yarışları ile sona erdi.

Başkan Cemil Tugay 484’üncü Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’ne katıldı

Nisan 28, 2024 habertiye 0

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Listesi’nde yer alan 484’üncü Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’ne katıldı. Festivalin mesir saçım töreninde Başkan Tugay da alanda toplanan vatandaşlara Sultan Camii’nden macun dağıtarak geleneği sürdürdü.

Başkan Tugay’dan şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek mesajı

Nisan 28, 2024 habertiye 0

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 1912 Karşıyaka Derneği tarafından düzenlenen üye katılım törenine katıldı. Futbolda bir üst lige yükselme hedefini sürdüren Karşıyaka’ya Play-Off mücadelesinde başarı dileyen Başkan Tugay, “Üzerime düşeni hem bugün hem önümüzdeki yıllarda yapmaya devam edeceğim. Benim için bir onur olacak” dedi.

ESHOT’a kalite tescili

Nisan 28, 2024 habertiye 0

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü’nün sahip olduğu kalite belgeleri, Türk Standartları Enstitüsü denetçileri tarafından bir kez daha tescillendi. Kurum, enerji verimliliği çalışmaları nedeniyle TS EN ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi almaya da hak kazandı.